logare  |  registrare

FAQ

Am nevoie de referatul XXX la material YYY! Ma poti ajuta ?

Incearca sa localizezi referatul de care ai nevoie cu ajutorul motorului de cautare de pe site. Daca nu ai gasit referatul dorit intra in sectiunea Comandă o lucrare si completeaza formularul respectiv prin care ne informezi despre ce referat ai nevoie, astfel vom incerca sa te ajutam. Raspunsul cererii tale il vei primi pe mail.

 

De ce am nevoie pentru a vedea un referat ?

De un program de dezarhivare (winzip) si de Microsoft Word sau un alt program care sa poata citi fisier Word ( OpenOffice de exemplu ) . Daca ai Windows XP instalat , nu ai nevoie de Winzip(sau de alt arhivator)

 

De ce trebuie sa ma inregistrez ?

Inregistrarea va va oferi acces la optiuni care nu sunt disponibile utilizatorilor anonimi cum ar fi imagini asociate, mesaje private, comentarii, trimiterea de email-uri altor utilizatori, posibilitatea de a adauga conspecte si de a face download.


Cum fac sa trimit si eu referate ?

Mergi la adresa Trimite un referat. Acolo vei gasi un formular pe care-l completezi (titlu referat,descriere,clasa,etc) . Chiar poti castiga premii

 

Am trimis un referat . Cand se baga pe site ?

De indata ce il verificam (maxim 4 zile) . Asta inseamna sa corespunda calitativ (minim 2 pagini jumatate,sa nu fie COPIAT din Encarta, Wikipedia sau alte surse evidente, etc) . Daca nu indeplineste aceste criterii , referatul NU va fi introdus pe site .

Înapoi
Accesati Zakusi.net