logare  |  registrare

Noutati

Au apărut specificațiile brățării inteligente HTC Petra

13 Februarie 2015

Informații despre faptul că HTC dezvoltă un gadget portabil apar regulat deja o perioadă lungă de timp. Se preconiza că producătorul taiwanez va aduce un dispozitiv la MWC 2014, dar acest lucru nu s-a întîmplat. În luna ianuarie 2015, iar au apărut date despre prezentarea, în luna martie, a unui ceas inteligent, dar, după cum rezultă din scurgerile de date, este vorba despre o brățară fitness HTC și nu despre un ceas inteligent.

 

Potrivit unor noi informații, compania va prezenta, la MWC 2015, o brațara echipată cu un ecran de 1,8 inch și o rezoluție de 32×160 pixeli. HTC Petra va primi un cip ST Micro STM32L151, module Bluetooth și GPS, interfața Pogo pin și un port USB. Bateria gadgetului va oferi o autonomie de trei zile.

 

Dispozitivul va putea lucra cu telefoanele mobile care rulează Android 4.4 și iOS 7.0, sau versiunile mai noi ale acestor sisteme de operare. Brățara va dispune de desteptător, temporizator, cronometru, aplicații de fitness și va putea monitoriza somnul utilizatorului. HTC Petra va putea afișa notificările de pe smartphone și controla unele funcții ale camerei.

 

Potrivit UpLeaks, gadgetul corespunde standardului IP57 și dispunde de certificat MIL-STD 810G. Startul vînzărilor dispozitivului este programat pentru sfîrșitul primului trimestru al anului 2015.


Sursa: ITMOLDOVA COM

Înapoi
Accesati Zakusi.net